POSITIIVINEN MUUTOS ELÄMÄÄSI


KAIKKIEN AIKOJEN SUOSITUIN VALMENNUS

SOVELTUVUUSKOE PLUS

10 X tehokkaampaa harjoitusta kuin mikään muu markkinoilla oleva vaihtoehto. Nämä näkökulmat ovat täysin ainutlaatuisia! Voit käyttää valmennusta missä tahansa 24/7/365. Tarvitset vain internet-yhteyden.

 

Suomen kokeneimmat soveltuvuuskokeiden valmentajat Matti Pekkarinen ja Kirsikka Nurminen opettavat sinulle kaiken tarvitsemasi yhdessä yhteisömme kanssa! Arvioitu 5/5.

  • Et ehkä enää koskaan saa näin ihanaa mahdollisuutta kasvaa ihmisenä. Oman itsen löytäminen syvemmällä tasolla on lähes yhtä hieno asia kuin läpipääseminen. Nyt panostat molempiin. Tulet muistamaan tämän aina!

  • Varmista 100% suoritus soveltuvuuskokeessa. Ansaitset olla parhaimmillasi sinä hetkenä, joka määrittää tulevaisuutesi. Voita kaikki jännitykset!

  • Vakuuta valitsijat. Valmennuksessamme harjoittelet omana parhaana itsenäsi olemista, saat ainutlaatuisen tuoreen näkökulman ja purat jännityksiä. Näin olet soveltuvuuskokeessa juuri niin vakuuttava kuin vain voit olla.

  • 25+ tuntia videoharjoitusta. Uskomattomia haasteita, vaikeita haastattelutehtäviä, aitoja reaktioita, jäätymisiä, onnistumisia, näkökulmia. Videoita kaikista MAP-mallin osa-alueista + lisää + lisää + lisää. Et saa tätä mistään muualta! Paina play ja opi.

  • 100+ parasta haastattelukysymystä. Kysymykset kuvattuna muutamien sekuntien suoraan päin naamalle videoina — kohta et enää ylläty mistään!

  • Työpsykologin haastattelu. Mitä tulisi ottaa huomioon kun haet opiskelemaan tai töihin?

  • Soveltuvuuskokeiden muisti- ja vinkkilista. Älä mene kokeeseen ennen kuin olet lukenut nämä.

  • Haastatteluiden kysymyspankki. 80 kappaletta tuhansien aitojen kysymysten joukosta käsin valikoitua haastattelukysymystä. Näiden  avulla voit harjoitella ystäväsi, sukulaistesi tai WhatsApp-ryhmästämme löytyvän kohtalotoverin kanssa.

  • Pääsy WhatsApp -ryhmäämme. Pysy muiden mukana ja sovi harjoitteluita kohtalotoveriesi kanssa. Uskomaton henkinen tuki vertaisiltasi ja mentoriltamme Jaanalta.

  • Vain yksi erä tällä sivulla mainitulla hinnalla! Jäsenyytesi jatkuu heti tämän jälkeen pysyvästi edullisella 9,90€/kk alumnihinnallamme, jonka voit tietysti keskeyttä koska tahansa. Älä kuitenkaan keskeytä jäsenyyttäsi, niin voit huippuedulliseen alumnihintaan käyttää valmennusta myös tulevien opintojesi tukena, työhaastatteluihin harjoittelussa ja ensi vuoden pääsykokeessa!


Turvallinen maksu

256-bittinen salaus

Peruuta kuukausitilaus koska tahansa

Vaikka et voi palauttaa ensimmäistä maksuerää, voit peruuttaa tulevat maksut koska tahansa

TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN HETI OSTON JÄLKEEN DIGITAALISESTI JA TÄMÄN TÄHDEN ENSIMMÄISTÄ MAKSUERÄÄ EI VOI PALAUTTAA. VOIT KUITENKIN KOSKA TAHANSA PERUUTTAA SEURAAVAN JA KAIKKI TULEVAT MAKSUERÄT, KUNHAN TEET PERUUTUKSEN ENNEN MAKSUERÄN VELOITUSTA. 19.6. SIIRRYT ALUMNIHINTAAN 9,90€/KK.

 

Ostamalla valmennuksen meiltä hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtomme. Ne ovat selkeät, avoimet ja suojelevat sinua. Sinut liitetään myös sähkö­posti­listoillemme. Saat listoilla vinkkejä valmennusten käyttämiseen ja tiedon uusista ilmaisista materiaaleistamme, tuotteistamme ja tarjouksistamme. Suojelemme tietojasi ja voit poistua listoilta koska tahansa sähköpostien lopussa olevan linkin kautta. Tervetuloa mukaan joukkoomme muuttamaan elämääsi positiiviseen suuntaan!

 

Tervetuloa valmennukseemme! Sen avulla muutat elämäsi paremmaksi.