POSITIIVINEN MUUTOS ELÄMÄÄSI


KAIKKIEN AIKOJEN SUOSITUIN VALMENNUS

SOVELTUVUUSKOE ZOOM LIVE 2021

Viisi super-ladattua LIVE-tapaamista Zoom-videoneutotteluna. Mukana Kirsikka Nurminen, yksi Suomen kaikkein kokeneimmista soveltuvuuskokeiden valmentajista ja upea yhteisömme! Arvioitu 5/5

 • Et ehkä enää koskaan saa näin ihanaa mahdollisuutta kasvaa ihmisenä . Oman itsen löytäminen syvemmällä tasolla on lähes yhtä hieno asia kuin läpipääseminen. Nyt panostat molempiin. Tulet muistamaan tämän aina!

 • Varmista 100% suoritus soveltuvuuskokeessa. Ansaitset olla parhaimmillasi sinä hetkenä, joka määrittää tulevaisuutesi. Voita kaikki jännitykset!

 • Vakuuta valitsijat. Valmennuksessamme harjoittelet omana parhaana itsenäsi olemista, saat ainutlaatuisen tuoreen näkökulman ja purat jännityksiä. Näin olet soveltuvuuskokeessa juuri niin vakuuttava kuin vain voit olla.

 • Soveltuvuuskoe 2021 Zoom LIVE harjoitussessio 1: Opetuksen ja oppimisen tietoperusta, 10.6. klo 18—19.30.

 • Soveltuvuuskoe 2021 Zoom LIVE harjoitussessio 2: Kognitiiviset taidot, 11.6. klo 18—19.30.

 • Soveltuvuuskoe 2021 Zoom LIVE harjoitussessio 3: Sosiaaliset taidot, 12.6. klo 14—15.30.

 • Soveltuvuuskoe 2021 Zoom LIVE harjoitussessio 4: Persoonalliset orientaatiot, 14.6. klo 18—19.30.

 • Soveltuvuuskoe 2021 Zoom LIVE harjoitussessio 5: Ammatillinen hyvinvointi, 15.6. klo 18—19.30.

 • Monipuolista harjoitusta kaikissa tapaamisissa. Vaikka olemmekin jakaneet tapaamisten aihealueet MAP-mallin mukaisesti, harjoittelemme aihealueita myös osittain sekaisin. Ei haittaa, jos et pääse mukaan johonkin tapaamiseen.

 • Nauhoite jokaisesta tapaamisesta. Näet oppimisalueelta nauhoitteen jokaisen session yleisestä osuudesta, joten et tipu joukosta, jos jokin sessio menee ohitsesi.

 • Rakastetuin tapa harjoitella. Asiakkaamme kertovat, että jännityksen voittaminen ja uusien ystävien tapaaminen videotapaamisissamme on ollut heidän elämässään erityisen arvokas ja ikimuistoinen kokemus.

 • Soveltuvuuskokeiden kysymyspankki. 80 kappaletta tuhansien aitoen kysymysten joukosta käsin valikoitua haastattelukysymystä, joiden avulla voit harjoitella ystäväsi, sukulaistesi tai WhatsApp-ryhmästämme löytyvän kohtalotoverin kanssa.

 • Pääsy WhatsApp -ryhmäämme. Pysy muiden mukana ja sovi harjoitteluita kohtalotoveriesi kanssa. Uskomaton henkinen tuki vertaisiltasi ja mentoriltamme Jaanalta.

 • Vain yksi erä tällä sivulla mainitulla hinnalla! Jäsenyytesi jatkuu heti tämän jälkeen pysyvästi edullisella 9,90€/kk alumnihinnallamme, jonka voit tietysti keskeyttä koska tahansa. Älä kuitenkaan keskeytä jäsenyyttäsi, niin voit käyttää valmennusta myös tulevien opintojesi tukena, työhaastatteluihin harjoittelussa ja ensi vuoden pääsykokeessa!

 • Lisäämme sinulle alumnihintaan vielä bonuksena kaikki soveltuvuuskokeiden aikaisemmatkin tallenteemme! Saat siis koko ALL-in kokemuksen käyttöösi heti soveltuvuuskokeen jälkeen, kun siirryt alumnihinnoitteluun.

 • Harkitse, että otat LIVE-valmennuksemme rinnalle heti käyttöön yli 25 tuntia lisää harjoitusta tilaamalla soveltuvuuskokeiden ALL IN -paketti —>


Turvallinen maksu

256-bittinen salaus

Peruuta kuukausitilaus koska tahansa

Vaikka et voi palauttaa ensimmäistä maksuerää, voit peruuttaa tulevat maksut koska tahansa

TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN HETI OSTON JÄLKEEN DIGITAALISESTI JA TÄMÄN TÄHDEN ENSIMMÄISTÄ MAKSUERÄÄ EI VOI PALAUTTAA. VOIT KUITENKIN KOSKA TAHANSA PERUUTTAA SEURAAVAN JA KAIKKI TULEVAT MAKSUERÄT, KUNHAN TEET PERUUTUKSEN ENNEN MAKSUERÄN VELOITUSTA. 19.6. SIIRRYT ALUMNIHINTAAN 9,90€/KK.

 

Ostamalla valmennuksen meiltä hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtomme. Ne ovat selkeät, avoimet ja suojelevat sinua. Sinut liitetään myös sähkö­posti­listoillemme. Saat listoilla vinkkejä valmennusten käyttämiseen ja tiedon uusista ilmaisista materiaaleistamme, tuotteistamme ja tarjouksistamme. Suojelemme tietojasi ja voit poistua listoilta koska tahansa sähköpostien lopussa olevan linkin kautta. Tervetuloa mukaan joukkoomme muuttamaan elämääsi positiiviseen suuntaan!

 

Tervetuloa valmennukseemme! Sen avulla muutat elämäsi paremmaksi.